ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

Връщане
- Имате възможността да върнете поръчан от Вас продукт в рамките на 14 календарни дни считано от датата на доставката, съгласно условията на чл.50 ал.3 от ЗЗП (Закон за защита на потребителите). Бихме искали да Ви уведомим, че имате възможност да върнете продукт, единствено и само ако цялоста не му е нарушена. В това число, опаковка, етикет,не е третиран, носен или почистван, без следи от грим,парфюм и други миризми. Връщането на стоката, във всички случаи се осъществява чрез услугите на куриера „ЕКОНТ ЕКСПРЕС“ ЕООД .

НАМАЛЕНИ АРТИКУЛИ, АРТИКУЛИ В РАЗПРОДАЖБА, БАНСКИ КОСТЮМИ, БОДИТА И БЕЛЬО НЕ ПОДЛЕЖАТ НА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА ! ( МОГАТ ДА БЪДАТ ВЪРНАТИ САМО СЛЕД ПРЕГЛЕД И ТЕСТ )

*Връщания направени по начин различен от инструкциите по-горе, НЯМА ДА БЪДАТ УВАЖЕНИ

- Разходите по връщане на продукт се заплащат от клиента по тарифи на куриерска фирма „ЕКОНТ ЕКСПРЕС“ ЕООД. Сумата за върнатият артикул ще бъде въстановена  в период от 14 работни дни, считани от деня на получаване на върнатата стока до посочен адрес.

Замяна
- Замяна на закупен артикул  се извършва до 14 календарни дни считано от датата на получаването му. Замяна може да се направи единствено и само на продукт единствено и само ако цялоста не му е нарушена. В това число, опаковка, етикет,не е третиран, носен или почистван, без следи от грим,парфюм и други миризми. Може да замените продукт за друг или същият, но в друг цвят или размер. 

Съветваме Ви преди да върнете и посочите продукта, който желаете, да се уверите, че той е наличен. За целта бихте могли да се свържете с нас на телефон 0876233383 и  ще Ви съдействаме по отношение на наличностите.

Разходите по връщане на артикул който ще бъде заменен се поемат от клиента, изключение правят стоки, които са с фабричен дефект и преди това не са били подлагани на третиране от никакъв характер (носене, пране, гладене и др.)